Hjort er anerkjent i Legal 500 for 2024 - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort er anerkjent i Legal 500 for 2024

Legal 500 har nå publisert årets rangeringer av advokatfirmaer og advokater. Rangeringene utarbeides på grunnlag av tilbakemeldinger fra klienter og undersøkelser i markedet. Vi er stolte over å igjen vise til gode plasseringer både individuelt og innen flere av fagområdene våre.

Vi er stolte over å oppnå gode rangeringer i 11 ulike kategorier. Totalt er 33 av våre advokater individuelt rangert i ulike kategorier. Syv advokater er særskilt fremhevet blant Norges ledende advokater innenfor sine fagområder: Ailu Gaup Stadigs, Kristin Bjella, Frode A. Innjord, Nils Christian Langtvedt, Alex Borch, Anne Marie Due og Claude Lenth.

I 2024-utgaven av Legal 500 er Hjort anerkjent i disse 11 kategoriene:

Vi i Hjort er stolte av å igjen bli anerkjent av Legal 500. Vi er opptatt av å ivareta vår faglige integritet og vi er kjent for å være skikkelige og ordentlige i det arbeidet vi gjør. Derfor er vi ekstra stolte over å være rangert innen Corporate investigations and Compliance for første gang. Det viser at klientene våre anerkjenner våre juridiske tjenester i komplekse og sensitive saker.

– Anne Marie Due, Managing Partner

I tillegg er følgende advokater anbefalt innenfor respektive kategorier:

The Legal 500 publiserer hvert år resultatene på sine nettsider, se dem her.