Hjort anerkjent i Chambers Global Guide 2024 - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort anerkjent i Chambers Global Guide 2024

Vi er stolte av å igjen være rangert i Chambers Global Guide. De anbefaler Hjortadvokater, og vår prosedyre- og IP-kompetanse.

Chambers and Partners Global Guide utarbeides på grunnlag av tilbakemeldinger fra klienter og markedsundersøkelser. Vi har i mange år hatt gode plasseringer i Global Guide, og dette gjelder også i 2024.

Hjort er anerkjent i kategorien Dispute Resolution. I denne kategorien har også Alex Borch og Frode Innjord mottatt individuelle rangeringer. De har begge omfattende erfaring med prosedyre og kommersiell tvisteløsning.

The team has a good understanding of the matter at hand in combination with excellent dispute resolution skills. The lawyers are proactive and responsive.

I kategorien for Intellectual Property er Monica Syrdal anbefalt. Hun har bred erfaring med ulike immaterialrettslige problemstillinger. Monica bistår med lisensiering og andre immaterialrettslige avtaler, utredning av immaterialrettslige spørsmål og tvisteløsning.

Monica Syrdal understands both the commercial and legal issues.

Vi i Hjort arbeider kontinuerlig med å levere juridiske tjenester av høy kvalitet, og vi setter stor pris på at klientene våre anerkjenner jobben vi gjør.

Chambers and Partners publiserer hvert år resultatene av undersøkelsene på sine nettsider. Mer informasjon finner du på Chambers.com.

Firm Logo