Rangeringer - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort er anerkjent i nasjonale og internasjonale rangeringer

Chambers and Partners

På grunnlag av tilbakemeldinger fra klientene utarbeider Chambers and Partners rangeringer av advokatfirmaene og advokatene. Chambers Europe har i sin 2021-utgave anerkjent Hjort på flere av våre kjerneområder.

«At Hjort får svært gode plasseringer på flere av våre prioriterte fagområder og på individuelt nivå, bekrefter at våre klienter opplever at vi leverer juridiske tjenester av høy kvalitet. Som en del av vårt mål om å fortsette utviklingen av Norges sterkeste fagmiljø innenfor arbeidsrett, gjorde vi flere gode rekrutteringer til denne avdelingen i 2020. Dette inkluderte blant annet partnerne Jens Kristian Johansen og Christopher Hansteen, som begge har individuelle rangeringer innenfor arbeidsrett. I tillegg er det gledelig at hele 12 av våre partnere er individuelt rangerte i årets oversikt. Vi er ydmyke og stolte over den anerkjennelsen våre klienter gir oss» , sier Managing Partner Anne Marie Due.

I Chambers Europe 2021 er Hjort anerkjent på følgende områder:

  • Construction
  • Dispute Resolution
  • Employment
  • Energy: Electricity
  • TMT

Les mer om våre rangeringer hos Chambers and Partners.

The Legal 500

Vi gleder oss over våre gode plasseringer i 11 ulike kategorier i 2021. Totalt 22 av våre advokater er individuelt rangert og 6 av våre advokater særskilt fremhevet blant Norges ledende advokater innenfor sine fagområder: Alex Borch, Anne Marie Due, Claude A. Lenth, Frode A. Innjord, Nils Christian Langtvedt og Kristin Bjella.

«At våre klienter anerkjenner den jobben vi gjør betyr enormt mye for oss i Hjort. Vi jobber kontinuerlig med å levere juridiske tjenester av høy kvalitet, og dagens rangering illustrerer dette. At hele 11 fagområder rangeres i årets guide vitner om en solid laginnsats av hele firmaet», sier Managing Partner Anne Marie Due.

Vi er anerkjent på følgende områder:

Finansavisens Advokatundersøkelse

Finansavisen gir årlig ut Advokatundersøkelsen hvor Hjort kan vise til gode plasseringer.

Firmaplasseringer 2021:
2. plass: Sivilrettslig prosedyre
3. plass: Arbeidsrett
2. plass: Økonomiske Straffesaker

Individuelle plasseringer 2021:
1. plass Sivilrettslig prosedyre – Frode Innjord
6. plass Energi og Klima – Kristin Bjella
2. plass Økonomiske Straffesaker – Christian Hjort
10. plass Økonomiske Straffesaker – Pål Sverre Hernæs
4. plass (Up&Coming) Granskning og compliance – Kristian Brandt
5. plass (Up&Coming) Granskning og compliance – Kristin Veierød
9. plass Mest Ettertraktede – Frode Innjord