Hjort anerkjent i Chambers and Partners European Guide
Hva leter du etter?

Hjort anerkjent i Chambers and Partners European Guide 2022

På grunnlag av tilbakemeldinger fra klienter og undersøkelser i markedet, utarbeider Chambers and Partners rangeringer av advokatfirmaer og advokater. De har nå publisert sin European Guide 2022, og vi er stolte over at vi kan vise til gode plasseringer både individuelt og innen flere av våre fagområder.

I 2022-utgaven av Chambers Europe er Hjort anerkjent i kategoriene Construction, Dispute Resolution, Employment, Energy: Electricity, TMT Media og TMT Telecommunications.

I tillegg er vi stolte av at hele 12 av våre partnere har 15 individuelle rangeringer innenfor ulike kategorier, hvorav 7 i kategorien Employment:

Vi er ydmyke og stolte over anerkjennelsen våre klienter gir oss. Gode plasseringer på flere av våre prioriterte fagområder og på individuelt nivå motiverer oss til fortsette å levere juridiske tjenester av høy kvalitet.

We are very pleased with the available competence, approach and skills.

– Chambers and Partners

Firmarangeringer

Chambers and Partners publiserer hvert år resultatene av undersøkelsene på sine nettsider. Her finner du mer informasjon om Hjorts plasseringer ved å trykke her.