Hjort styrker transaksjonsteamet med nye partnere - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort styrker transaksjonsteamet med nye partnere

Vi har nylig ønsket Vegard Andre Fiskerstrand og Christian Dahl Aaser velkommen.

Vegard kommer fra Schjødt AS’ transaksjonsavdeling og har bred erfaring innen blant annet kapitalmarkedstransaksjoner, børs- og verdipapirrettslig, selskapsrettslig og finansregulatorisk rådgivning. Christian kommer fra stillingen som juridisk direktør i TGS ASA, og har særlig erfaring innen M&A, kapitalmarkeds-transaksjoner og selskapsrett.

Vi erfarer økende aktivitet og tror dette bare vil øke utover i 2023, spesielt gitt den reprisingen man har sett på noterte selskaper. I tillegg ser man nå at lange renter faller. Det er mange potensielle oppkjøpskandidater, spesielt selskaper notert på Euronext Growth. Private Equity fondene har mye «tørt krutt» og vi tror deler av denne kapitalen også vil være aktuell for å kjøpe selskaper av børs.

Hjorts team bistår i alle typer corporate og M&A-oppdrag, herunder kjøp og salg av virksomhet, kapitalmarkedstransaksjoner, selskapsrettslig og finansregulatorisk rådgivning. Teamet har erfaring med å jobbe tett på små og store selskaper på tvers av en rekke bransjer og sektorer. Hos Hjort møter du advokater med lang erfaring innen strategisk og praktisk rådgivning for ledende norske og internasjonale virksomheter. Hjorts M&A-arbeid fokuserer på å gi praktiske løsninger hvor juridisk risiko vurderes i den aktuelle kommersielle konteksten. For hver enkelt transaksjon tilføres bransjespesialister som utfyller teamet og tilbyr spisskompetanse innen den aktuelle bransje.

Vegard og Christian er med sin kompetanse veldig gode tilskudd til vårt transaksjonsteam, som nå består av 15 advokater. Vi er i vekst og glade for å kunne ønske de nye partnere velkommen i teamet, sier leder for transaksjonsavdelingen Thomas Alnæs.