Hjort styrker transaksjonsteamet med ny partner - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort styrker transaksjonsteamet med ny partner

Vi ønsker Christian Dahl Aaser velkommen

Christian Dahl Aaser kommer fra stillingen som juridisk direktør i TGS ASA. Han har lang og internasjonal erfaring med M&A og selskapsrett, med spisskompetanse innenfor børs og kapitalmarked. Med hans kommersielle forståelse og juridiske tyngde er vi sikre på at Christian raskt blir en viktig ressurs for våre klienter.

– Christian har en profil som er svært ettertraktet. Han har bred erfaring, solid bransjekunnskap og juridisk ekspertise som blir sentral i Hjorts strategiske satsing innenfor M&A og selskapsrett. Når han i tillegg er omgjengelig og imøtekommende er han et viktig tilskudd for oss i Hjort, sier Managing Partner i Hjort, Anne Marie Due.

– Jeg kjenner Hjort som et firma med særs høy kompetanse som leverer førsteklasses rådgiving. Jeg ser frem til å bli en del av et solid firma og bidra til å utvikle den videre satsingen på M&A, sier Aaser.

Christian tiltrer som partner 1. september.

M&A og selskapsrett

Hjort har fokus på rettsområder vi mener er med på å definere fremtidens næring- og samfunnsliv. Hos oss møter du advokater med lang erfaring innen strategisk og praktisk rådgivning for ledende norske og internasjonale virksomheter.

Vi arbeider tett med toppledelse og styrer innenfor områder som corporate governance, styringsmodeller, restruktureringer, incentivordninger og organisasjonsmodeller.

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Vi hører vi gjerne fra deg.