Hjort styrker transaksjonsteamet med ny partner - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort styrker transaksjonsteamet med ny partner

Vi ønsker Vegard André Fiskerstrand velkommen.

Vegard kommer fra stillingen som senioradvokat i Advokatfirmaet Schjødt AS’ transaksjonsavdeling. Han er spesialisert innenfor kapitalmarkedstransaksjoner, børs- og verdipapirrettslig rådgivning, med særlig fokus på offentlige og internasjonale egenkapitaltransaksjoner.

Av utdanning har Vegard både mastergrad i rettsvitenskap og i finansiell økonomi (siviløkonom) fra NHH. Denne kombinasjonen gir innsikt til å bistå nasjonale og internasjonale klienter med særlig behov for kunnskap om og forståelse for kapitalmarkeder, børser og verdipapirer.

– Vegard har bistått som juridisk rådgiver i en rekke av de større kapitalmarkedstransaksjonene i det norske markedet de siste årene, både på utsteder- og tilretteleggersiden. Dette er en kompetanse som er viktig for oss og våre klienter. Vegards erfaring fra selskapsrettslig og finansregulatorisk rådgivning, M&A-transaksjoner og kapitalmarkedstransaksjoner er viktig kompetanse i vår satsing på M&A, sier Managing Partner i Hjort, Anne Marie Due.

– Jeg ser frem til å bli en del av et solid firma som er kjent for å levere høykvalitets rådgivning og være med på å videreutvikle transaksjonssatsingen til Hjort, sier Fiskerstrand.

M&A og selskapsrett

Hjort har fokus på rettsområder vi mener er med på å definere fremtidens næring- og samfunnsliv. Hos oss møter du advokater med lang erfaring innen strategisk og praktisk rådgivning for ledende norske og internasjonale virksomheter.

Vi arbeider tett med toppledelse og styrer innenfor områder som corporate governance, styringsmo-deller, restruktureringer, incentivordninger og organisasjonsmodeller.

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Vi hører vi gjerne fra deg.