Solide plasseringer i Advokatundersøkelsen - Hjort
Hva leter du etter?

Solide plasseringer i Advokatundersøkelsen

Finansavisens kåring viser et sterkt fagmiljø hos Hjort innenfor flere rettsområder.

For 23. år på rad har Finansavisen gjennomført advokatundersøkelsen. Rangeringen plaserer Hjort høyt innenfor rettsområder som arbeidsrett, energi og miljø, sivilrettslig prosedyre og økonomiske straffesaker.

– Dette er blant satsningsområdene til Hjort, så at markedet bekrefter at vi leverer juridisk bistand på toppnivå gir oss ekstra motivasjon til å fortsette å jobbe hardt for våre klienter, sier Managing Partner Anne Marie Due.

Videre viser Hjort-teamet stor bredde med gode individuelle plasseringer. Frode Innjord rangeres for sjette gang som nummer én innenfor sivilrettslig prosedyre. Frode er også rangert i kategorien «konkurrentenes mest ettertraktede advokater».

– Det overrasker ingen i Hjort at Frode igjen er å se på førsteplass på sivilrettslig prosedyre, ei heller at han beskrives av våre konkurrerende firmaer som en av Norges mest ettertraktede advokater. Frode er et godt eksempel på hvordan skikkelighet, tillitt og engasjement for den enkelte sak skaper gode resultater, sier Anne Marie Due.

Kristin Bjella leder energiteamet til Hjort, og klatrer oppover i «energi og klima» kategorien. Kristian Brandt og Kristin Veierød er rangert som «Up & Coming» i kategorien granskning og compliance. Pål Sverre Hernæs er i år å se under hovedlisten i kategorien økonomiske straffesaker, i godt selskap med Christian B. Hjort.

Finansavisens kåring ble publisert 18. februar 2021. Resultatene er basert på nominasjoner fra de største advokatfirmaene og bedrifter med større juridiske avdelinger.