Solide plasseringer i Advokatundersøkelsen - Hjort
Hva leter du etter?

Solide plasseringer i Advokatundersøkelsen

Finansavisens kåring viser et sterkt fagmiljø hos Hjort

For 25. år på rad har Finansavisen gjennomført advokatundersøkelsen. Rangeringen plaserer Hjort høyt innenfor rettsområder som fornybar energi, sivilrettslig prosedyre , gransking og compliance og økonomiske straffesaker.

– Dette er noen av satsningsområdene våre, så det er veldig motiverende at markedet bekrefter at vi leverer juridisk bistand på toppnivå, sier Managing Partner Anne Marie Due.

Hjort-teamet viser stor bredde med gode individuelle plasseringer. Frode Innjord rangeres for åttende gang som nummer én innenfor sivilrettslig prosedyre.

– Det overrasker ingen i Hjort at Frode igjen er å se på førsteplass i sivilrettslig prosedyre. Frode er landets beste prosedyreadvokat og en markant representant for Hjorts solide prosedyreteam, sier Anne Marie Due.

Kristin Bjella leder energiteamet til Hjort, og klatrer i år som i fjor oppover i fornybar og klima-kategorien. Pål Sverre Hernæs er på hovedlisten i kategorien økonomiske straffesaker, i godt selskap med Christian B. Hjort. Kristian Brandt er nå inn på topp fem-listen over lovende talent innen gransking og compliance.

I fjor var Mikkel Tofte Gimse for første gang å se på topp fem-listen over lovende talenter innenfor økonomiske straffesaker. Her er han fremdeles, men har klatret opp på andreplass.

– Mikkel ser kjapt de relevante problemstillinger i en sak, han har et godt skjønn og uttrykker seg tydelig både muntlig og skriftlig. Han er trygg i rollen som advokat og får raskt tillit hos klienter og andre. Vi er svært glade, men ikke overrasket over at Mikkel er å se i denne kategorien, sier Pål Sverre Hernæs, som leder straffeavdelingen i Hjort.

Finansavisens kåring ble publisert 23. februar 2023. Resultatene er basert på nominasjoner fra de største advokatfirmaene og bedrifter med større juridiske avdelinger.