Solide plasseringer i Advokatundersøkelsen - Hjort
Hva leter du etter?

Solide plasseringer i Advokatundersøkelsen

Finansavisens kåring viser et sterkt fagmiljø hos Hjort innenfor flere rettsområder.

For 24. år på rad har Finansavisen gjennomført advokatundersøkelsen. Rangeringen plaserer Hjort høyt innenfor rettsområder som fornybar energi, sivilrettslig prosedyre, granskning og compliance og økonomiske straffesaker.

– Dette er blant satsningsområdene til Hjort, så at markedet bekrefter at vi leverer juridisk bistand på toppnivå gir oss ekstra motivasjon til å fortsette å jobbe hardt for våre klienter, sier Managing Partner Anne Marie Due.

Videre viser Hjort-teamet stor bredde med gode individuelle plasseringer. Frode Innjord rangeres for syvende gang som nummer én innenfor sivilrettslig prosedyre.

– Det overrasker ingen i Hjort at Frode igjen er å se på førsteplass på sivilrettslig prosedyre. Frode er landets beste prosedyreadvokat og en markant representant for Hjorts solide prosedyreteam, sier Anne Marie Due.

Kristin Bjella leder energiteamet til Hjort, og klatrer oppover i «energi og klima» kategorien. Kristin Veierød er rangert som lovende talenter i kategorien granskning og compliance. Både Pål Sverre Hernæs er også i år i hovedlisten i kategorien økonomiske straffesaker, i godt selskap med Christian B. Hjort.

Mikkel Tofte Gimse er for førstegang på topp fem-listen over lovende talenter innenfor økonomiske straffesaker.

– Mikkel ser kjapt de relevante problemstillinger i en sak, han har et godt skjønn og uttrykker seg tydelig både muntlig og skriftlig. Han er trygg i rollen som advokat og får raskt tillit hos klienter og andre. Vi er svært glade, men ikke overasket, over at Mikkel er på topp-fem i denne kategorien, sier Pål Sverre Hernæs, som leder straffeavdelingen hos oss.

Finansavisens kåring ble publisert 18. februar 2022. Resultatene er basert på nominasjoner fra de største advokatfirmaene og bedrifter med større juridiske avdelinger.