Hjort styrker energiteamet med ny partner - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort styrker energiteamet med ny partner

Vi ønsker Kenneth Høgevold velkommen.

Vi er svært glade for å kunne fortelle at Kenneth Høgevold har sagt ja til å bli ny partner i vår energiavdeling.

Kenneth har en bakgrunn og ekspertise som Hjorts klienter innen energisektoren vil ha stor nytte av. Han har bistått klienter innenfor energi og industri innenfor et bredt felt av saksområder, med kontraktsrådgivning, M&A, regulatoriske spørsmål og tvister. Kenneth har erfaring både fra fornybarsektoren og olje- og gassektoren, og er ekspert på juridiske spørsmål innen fjernvarme.

– Vi ser fram til å jobbe sammen med Kenneth om å videreutvikle og styrke energimiljøet vårt i Hjort, sier Kristin Bjella, leder for Hjorts energiavdeling. Kenneth har en sterk faglig og kommersiell bakgrunn og han vil utfylle og supplere det fagmiljøet vi har i dag. Dette gir oss mulighet til å bistå våre klienter med både større kapasitet og på bredere områder enn tidligere, så dette er vi veldig godt fornøyd med.

– Hjort har et bunnsolid energiteam med trivelige folk som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med. Jeg ser frem til å jobbe sammen for å videreutvikle Hjorts sterke posisjon innen energi- og industrisektoren ved å tilby faglig solide og praktiske råd til våre klienter i bransjen, sier Kenneth Høgevold.

Energimiljøet hos Hjort vokser

Energisektoren er i en rivende utvikling, både når det gjelder teknologiske, økonomiske og rettslige rammer og rammevilkår. Det grønne skiftet er i full gang, og krever kompetanse om fysisk og digital infrastruktur for både produksjon, transport og lagring av tradisjonelle og nye energikilder. Store endringer tilsier også nye samarbeidskonstellasjoner og transaksjoner, og med Kenneth på laget styrker vi også vår transaksjonskompetanse.

Vegard André Fiskerstrand, Kenneth Høgevold og Christian Dahl Aaser 

Vårt transaksjonsteam har bransjespesifikk erfaring innenfor blant annet energisektoren. I september i fjor hentet vi Christian Dahl Aaser inn som partner. Med solid bransjekunnskap fra energibransjen, og spisskompetanse innenfor børs og kapitalmarked, ble Christian raskt en viktig ressurs i Hjorts energimiljø. I februar i år styrket vi ytterligere transaksjonsteamet med Vegard André Fiskerstrand med omfattende ekspertise innenfor kapitalmarkedstransaksjoner. Kenneth Høgevold er tredje partner på kort tid med kompetanse innenfor M&A.

– Energi har lenge vært en viktig bransje for oss for å kunne ekspandere og styrke energimiljøet er det naturlig at vi parallelt øker transaksjonstemaet. Christian, Vegard og Kenneth er viktig for at to av Hjorts satsningsområder skal nå målene vi har satt oss, og jeg er veldig glad for å se at dette er vi på god vei til å klare, sier Anne Marie Due, Managing Partner i Hjort.