Energisk – en jusspodkast fra Hjort - Hjort
Hva leter du etter?

Energisk – en jusspodkast fra Hjort

En podkast for deg som jobber i energibransjen, eller har interesse for hvilke muligheter og utfordringer bransjen står overfor.

Advokatfirmaet Hjort inviterer eksperter og ser nærmere på sentrale og aktuelle problemstillinger, juridiske utfordringer og mulige løsninger på disse. I episodene kan vi garantere interessante temaer som blir utdypet av sentrale fagpersoner.

Energibransjen er i enorm utvikling. Områder utforskes og satses på, myndighetene stiller nye krav, og konflikter om utbygging av vindkraft behandles i rettssalene. Videre påvirker verden næringslivet i Norge. I Energisk tar vi opp tematikk som berører hele fornybarnæringen. Vi inviterer eksperter slik at våre lyttere får innblikk i det ulike sfærene innenfor energisektoren.

Jeg synes det er spennende at fagfeltet er helt avgjørende for å løse noen av de største utfordringene verden står overfor i dag. Klima- og energiutfordringer blir definitivt ikke løst fra et kontor i Universitetsgata, men det kjennes givende at vi i vår arbeidshverdag kan yte et lite bidrag i riktig retning ved å legge til rette for gode løsninger.

– Sjur Obrestad Gabrielsen

Linni Sofie Tiller Ellfesen og Sjur Obrestad Gabrielsen

Abonner på Energisk på Spotify og Itunes, og du vil bli varslet når nye episoder er tilgjengelig.

Har du et tema du ønsker vi skal snakke om, forslag til intervjuobjekter eller andre innspill? Kontakt Hjorts markedsavdeling.