Ny partner i Hjort - Hjort
Hva leter du etter?

Ny partner i Hjort

Vårt fagmiljø innen eiendom- og entrepriserett vokser. Vi ønsker Ailu Gaup Stadigs velkommen.

– Vi er svært fornøyde med at Ailu tiltrer som partner. Vi vet at han vil tilføre kunnskap og kapasitet inn i et viktig fagområde hos oss, sier leder av eiendom og entreprise hos Hjort, Liv Zimmermann.

Spisskompetanse innenfor kontraktsforhold, tvisteløsning og prosedyre

Ailu har siden 2014 jobbet i Advokatfirmaet Haavind, og har tidligere vært dommerfullmektig og konstituert tingrettsdommer. Ailu har bred entrepriserettslig erfaring, særlig har han tung erfaring fra sluttoppgjørstvister, hvor flere av sakene har hatt tvistesummer i milliardklassen.

Entrepriserett er krevende fordi store og komplekse prosjekter ofte vil ha elementer av usikkerhet. I Hjort bistår vi klienter både med strategisk rådgivning, forliksforhandlinger og prosedyre for domstolene. Gjennom vår bistand har vi opparbeidet oss inngående bransjekunnskap og kommersiell forståelse.

– Ailu har en spennende profil som passer godt inn i Hjort. Han er solid, faglig dyktig og analytisk innenfor sine ekspertområder; kontraktsforhold, tvisteløsning og prosedyre. En god entrepriseadvokat må være utholdende, presis og raskt kunne identifisere løsninger for klienten. Dette er egenskaper Ailu innehar, sier Liv.

– Jeg ser veldig frem til å bli del av et firma med et ekstremt godt faglig renommé, herunder innenfor prosedyre, kontraktsrett og entrepriserett som er fagområdene jeg arbeider med. I tillegg til dette så har folkene i Hjort ry på seg for å både være hyggelige og solide, noe som sjeldent er en uting, sier Ailu.

Vi ønsker Ailu velkommen til Universitetsgata 1.