Gode resultater i Finansavisens Advokatundersøkelse - Hjort
Hva leter du etter?

Gode resultater i Finansavisens Advokatundersøkelse

Undersøkelsen viser gode resultater innen flere rettsområder.

Finansavisens kåring ble publisert for 26. gang den 28. februar 2024. Vi i Hjort er stolte over å se gode plasseringer innen flere av våre fagområder. Vi har advokater som er anerkjent innen tvisteløsning, fornybar og klima og økonomisk strafferett.

Vi har flere advokater med individuelle plasseringer. Frode Innjord rangeres på nytt innen tvisteløsning. I den kategorien er vi også anerkjent som tredje beste firma. Innen fornybar og klima er Kristin Bjella på hovedlisten i år som i fjor. I kategorien for økonomiske straffesaker har vi hele tre advokater på hovedlisten; Pål Sverre Hernæs, Christian B. Hjort og  for første gang, Mikkel Toft Gimse. I tillegg til hovedlisten i økonomiske straffesaker er Emilie Hulthin for første gang på topp fem-listen over lovende talenter.

Hjort har også fått en tredjeplass over de beste advokatfirmaene innen økonomiske straffesaker.

– Det er hyggelig at vår kompetanse blir lagt merke til og jeg mener de gode resultatene er utslag av et godt samarbeid og god firmakultur i Hjort. Det er særlig gledelig at Emilie Hulthin er på up & coming listen og at Mikkel Toft Gimse er på hovedlisten. Det er vel fortjent etter at de har gjort seg bemerket i både straffesaker og sivile saker det siste året, sier avdelingsleder for straffeavdelingen Pål Sverre Hernæs.

Resultatene er basert på nominasjoner fra de største advokatfirmaene og bedrifter med større juridiske avdelinger. Firmaene har ikke anledning til å stemme på sine egne advokater.