Webinar: Hvordan oppnå støtte fra Innovasjon Norge og kontantstøtte fra staten? - Hjort
Hva leter du etter?

Webinar: Hvordan oppnå støtte fra Innovasjon Norge og kontantstøtte fra staten?

Tirsdag, 28. april kl. 09.00-10.00

Den 18. april 2020 åpnet adgangen til å søke om kontantstøtte hvor staten dekker en andel av faste uunngåelige utgifter for bedrifter med stort omsetningsfall som følge av korona-situasjonen. Regjeringen har videre innført tiltak rettet direkte mot til oppstart- og vekstbedrifter gjennom Innovasjon Norge. I webinar tirsdag 28. april kl. 09.00 har vi gjennomgått hvordan din bedrift kan oppnå støtte fra Innovasjon Norge og kontantstøtte fra staten, samt erfaringer fra søknadsprosessen så langt.

Jeanett Sandmo, strategiansvarlig i Innovasjon Norge, presenterer de nye tiltakspakkene for norske oppstart- og vekstbedrifter.

Jeanett Sandmo har en allsidig bakgrunn fra Innovasjon Norge hvor hun har jobbet siden 2012. Hun leder teamet som jobber med entreprenørskap og oppstart i Innovasjon Norge og har strategisk ansvar for tjenester rettet mot gründere. Jeanett Sandmo har utdannelse innen økonomi og ledelse.

Pål Sverre Hernæs og Sigve Braaten, partnere i Hjort, gikk gjennom kompensasjonsordningen for bedrifter med stort omsetningsfall og erfaringer så langt.

Braaten er leder av Hjorts oppstartsteam og lang erfaring med bistand mot aktører involvert i oppstarts- og vekstselskaper knyttet til selskapsrett, transaksjoner og skatt/avgift. Hernæs har særlig kompetanse innen saker som gjelder økonomisk kriminalitet, som skattesvik og brudd på opplysningsplikt.

Velkommen!

Deltakerne kan stille spørsmål til foredragsholderne underveis i webinaret. Du kan se på opptaket her.