Webinar: Oppstart- og vekstselskaper i krisetid - Hjort
Hva leter du etter?

Webinar: Oppstart- og vekstselskaper i krisetid

Koronaviruset og myndighetenes tiltak har ført til at inntjening stopper opp nærmest over natten. For oppstart- og vekstselskaper oppleves situasjonen som kritisk.

Hjort har et sterkt oppstartsteam ledet av partner i Hjorts transaksjonsavdeling. Advokat Sigve Braaten. Hjort bistår daglig en rekke aktører i oppstarts- og vekstselskaper. Den 1. april arrangerte Hjort et webinar hvor vi ga råd og hjelp til å navigere gjennom denne vanskelige tiden. Sammen med Didrik Egge Martens, sa våre eksperter nærmere på ledelsens handlingsrom, muligheter og plikter. Hvilke fallgruver bør unngås og hvilke tiltak kan bedre økonomien?

Martens har en solid bakgrunn innen entreprenørskap og gründervirksomhet. Han står blant annet bak BizBot AS og deler sine erfaringer som gründer i oppgang- og nedgangstider.

En av Hjorts foredragsholdere, Petter Enholm, har lang fartstid fra norsk it-bransje, han er selv gründer og erfaring med selskapsdrift, prosjektledelse, styrearbeid og generell rådgivning. Advokatfullmektig Ole Iversen Kalvø fra Hjorts transaksjonsavdeling vil lede webinaret.

Ønsker du å se webinaret on-demand?

Webinar: Oppstart- og vekstselskaper i krisetid - Advokatfirmaet Hjort
Nyhetsbrev

Ved å registrere deg godtar du personvernerklæringene våre.