Rune Mykkeltvedt og Tor-Børge Bendiksen tar steget opp som Specialist Counsels - Hjort
Hva leter du etter?

Rune Mykkeltvedt og Tor-Børge Bendiksen tar steget opp som Specialist Counsels

Vi er stolte av å kunngjøre at to av våre advokater, Rune Mykkeltvedt og Tor-Børge Bendiksen har oppnådd nye profesjonelle milepæler ved å bli forfremmet til stillingen som Specialist Counsel hos Hjort. Dette opprykket er en anerkjennelse av deres juridiske ferdigheter, dedikasjon til faget, engasjement for klientenes behov og deres bidrag til firmaets vekst og omdømme.

Specialist counsel i Advokatfirmaet Hjort skal bidra til å styrke Hjorts kompetanse og omdømme innenfor spesifikke juridiske områder. Specialist Counsel er en senior rolle som krever flere års erfaring og anerkjennelse innenfor sitt fagområde. Våre Specialist Counsels har oppnådd en høy grad av spesialisering og ekspertise innenfor et bestemt juridisk fagområde og innehar en kommersiell kompetanse. Som Specialist Counsel er de en viktig ressurs for firmaet, og aktuelle for et partnerløp.

Rune Mykkeltvedt er en dyktig advokat med spesialisering innen eiendom og prosedyre. Hans faglige kompetanse omfatter kjøp og salg av næringseiendom, eiendomsutvikling, boligrett, leierett og generell kontraktsrett. Rune bistår en rekke klienter, fra private til offentlige aktører, og er kjent for sin evne til å levere skreddersydde løsninger og effektiv tvisteløsning. Nylig var han i Høyesterett med Hjortpartner Frode Innjord i den såkalte Karasjok-saken som gjaldt spørsmålet om eiendomsrett til store deler av Karasjok kommune.

Tor-Børge Bendiksen er en advokat med dybdekunnskap og erfaring innen arbeidsrett og prosedyre. Hans ekspertise strekker seg over en rekke arbeidsrettslige problemstillinger, hvor han bistår et bredt spekter av klienter, inkludert private og offentlige virksomheter, samt privatpersoner. Tor-Børge er kjent for sin evne til å navigere komplekse omorganiserings- og nedbemanningsprosesser, og saker relatert til brudd på arbeidstakers lojalitetsplikt og konkurranseklausuler.

Vi er overbevist om at deres dyptgående ekspertise vil fortsette å gi våre klienter meget god service og vi ser frem til å ha de med på laget fremover.

Gratulerer til Rune og Tor-Børge med deres velfortjente opprykk!