Kristian Korsrud tiltrer som partner - Hjort
Hva leter du etter?

Kristian Korsrud tiltrer som partner

– En ubetinget glede at jeg på nytt får være en del av et unikt fagmiljø.

Kristian Korsrud har over 20 års erfaring med eiendomsutvikling og transformasjonsprosjekter. Han har en sterk bransjeforståelse gjennom bistand for flere av Norges største private og offentlige eiendomsaktører. Det er svært gledelig å ønske Kristian velkommen tilbake som partner i Hjort.

– Kristian er en meget dyktig og erfaren eiendoms- og prosedyreadvokat. Han kombinerer faglig dyktighet med strategisk og kommersiell tankegang til fordel for våre klienter på en utmerket måte, sier Liv Zimmermann, avdelingsleder for eiendom og entreprise. – I tillegg er Kristian en veldig hyggelig og morsom kollega som bidrar til et godt sosialt miljø.

Tilbake i Hjort

Kristian har bakgrunn fra både Haavind og Grette, og har over 10 års erfaring fra Hjort. Hans kompetanse og erfaring passer meget godt inn i Hjorts satsing innenfor eiendom og entreprise.

– Dette er et område der vi skal videreutvikle oss og vokse. Vi som firma står enda sterkere både når det gjelder å trekke til oss klienter og flere dyktige ansatte med Kristian om bord, sier Managing Partner, Anne Marie Due. 

– Hjort har et unikt fagmiljø, med kompetanse på øverste nivå innenfor sine fagområder. Hjorts velfortjente renommé innenfor tvisteløsning og prosedyre står i en særstilling. For meg er det en ubetinget glede at jeg på nytt får ta del av et miljø i den videre satsingen innenfor eiendomsutvikling og tvisteløsning, sier Kristian Korsrud.