Grønne selskaper og kapitalvillige investorer - Hjort
Hva leter du etter?

Grønne selskaper og kapitalvillige investorer

For å begrense den globale temperaturstigningen krever det en total omlegging av dagens industri. Fornybar energi er essensielt i denne omleggingen. Vi snakker om grønne investeringer med Siri Kalvig og Harald Magnus Andreassen.

Hør episoden på Spotify ved å trykke her og på iTunes her.
Energisk – en jusspodkast fra Hjort | Sesong 3 episode 2

 

For å begrense den globale temperaturstigningen i tråd med Parisavtalen må store utslippskutt på plass før 2030. Dette er en stor samfunnsomstilling i Norge og alle andre land i årene framover, og krever en total omlegging av dagens industri. Fornybar energi er essensielt i denne omleggingen – og dette er grunnlaget for samtalen vi hadde med Siri Kalvig og Harald Magnus Andreassen.

 

Under Arendalsuka inviterte Hjorts podkast, Energisk, administrerende direktør i det statlige investeringsfondet Nysnø, Siri Kalvig, og sjeføkonom i SpareBank1 Markets, Harald Magnus Andreassen.

I episoden «Grønne selskaper og kapitalvillige investorer» er tema grønne investeringer. Lær mer om hvem, hvorfor og hvordan man bør investere i klimaløsninger. Episoden er tilgjengelig på Spotify, iTunes og andre steder du hører podkast.