Trainee i Advokatfirmaet Hjort | Hjort
Hva leter du etter?

Bli trainee i Advokatfirmaet Hjort

Få verdifull læring om jussen i praksis som trainee. Traineeordningen er en viktig kilde til rekruttering av fullmektiger hos Hjort, og vi investerer mye i at ordningen skal gi våre traineer et godt utbytte og nyttige erfaringer om hverdagen i et advokatfirma.

Vi vil sørge for at du får både varierte arbeidsoppgaver og god faglig oppfølging, og ikke minst at du skal trives sosialt mens du er her. Du får tildelt en fadder fra partnergruppen, og en fadder som er fullmektig. Disse sørger for tett oppfølging, og at du er godt ivaretatt i den tiden du er trainee i Hjort.

Slik blir traineeperioden din hos Hjort

Traineene våre bistår blant annet med å forberede saker (både sivile og straffesaker) før hovedforhandling, gjøre søk i rettskilder, skrive notater, brev og prosessdokumenter, samt delta i klientmøter. Vi ønsker at alle våre traineer får overvære minst en rettssak. Du får selvfølgelig delta på alle relevante faglige og sosiale arrangementer under oppholdet.

Et opphold hos Hjort varer normalt i fire uker, og vi har som oftest tre til fire traineer inne samtidig. Som trainee hos oss vil du bli tilknyttet en avdeling, men du får gjerne også oppgaver fra andre avdelinger, slik at du får vært innom flere fagområder.

Send inn din søknad

Vi anbefaler at du bør ha startet på tredje år av studiene før du søker, men at du søker i god tid. Vi vurderer søknader fortløpende. Send oss CV, søknad og karakterutskrift. Si gjerne noe om dine interesser både faglig og sosialt, dine egenskaper og hvorfor du har lyst til å være trainee i Hjort.

Søk på traineestilling her.

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på mer om hva du kan forvente deg i traineeperioden? Eller ønsker du tips til søknadsprosessen? Vår traineeansvarlig har svart på mange relevante spørsmål her.

Lurer du på noe? Kontakt Hjorts traineeansvarlig: