Gode resultater for Hjort i Advokatundersøkelsen - Hjort
Hva leter du etter?

Gode resultater for Hjort i Advokatundersøkelsen

Hjort anerkjennes som ledende på flere områder.

Finansavisen kårer årlig Norges beste advokater i Advokatundersøkelsen, og for Hjort ble det svært hyggelig lesning i 2015. Samlet sett plasserer Hjort seg på en 6. plass med kun de aller største firmaene på plassene foran, og med til sammen 10 ”medaljeplasseringer”. – Siden Hjort ikke er blant de største firmaene i landet, er dette resultater vi er svært fornøyde med, sier managing partner Kristin Veierød.

Vi finner Hjort-navn i mange kategorier, blant dem noen helt nye – innen Granskning og compliance, og Fiskeri og havbruk som begge er nye kategorier i undersøkelsen. Gledelig er det også at et nytt Hjort-navn er dukket opp på Årets allrounder. En Hjort-gjenganger topper igjen Bransjens mest ettertraktede, og i kategoriene Arbeidsrett og Fornybar energi finner vi også Hjort-advokater.

Prosedyren er Hjorts arvesølv, og også i år bekreftes firmaets styrke og solide posisjon på området: Firmaet topper kategoriene Sivilprosess og Økonomiske straffesaker med over dobbelt så mange poeng som nr. 2 på listen i begge. Det er særlig verdt å merke seg kategorien Økonomiske straffesaker hvor Hjort-advokater dominerer listen med hele fem individuelle plasseringer. Transocean-saken er dessuten, med hele forsvarerteamet, den soleklare vinneren av Årets prestasjon – hvor seks av Hjorts advokater deltok.

 

Se mer detaljer nedenfor:

Flest poeng, advokat 1. Erik Keiserud
Flest poeng, firma 6. plass
Konkurrentenes mest ettertraktede Erik Keiserud
Årets allrounder 1. Erik Keiserud

5. Christian B. Hjort

Flest topp tre-plasseringer Fem nr.1, to nr. 2, tre nr.3
Energi og klima 10. Kristin Bjella
Fiskeri og havbruk 5. Liv Monica Stubholt
Sivilrettslige prosedyre 1. Erik Keiserud

2. Frode Innjord

Økonomiske straffesaker 1. Erling O. Lyngtveit

7. Christian B. Hjort

8. Erik Keiserud

10. Else Bugge Fougner

10. Fredrik Berg

Arbeidsrett 10. Else Bugge Fougner
Granskning og compliance 2.Alexandra Bech Gjørv

9. Liv Monica Stubholt

9. Erik Keiserud

Årets prestasjon Transocean forsvarerteam samlet, fra Hjort; Erik Keiserud, Ann Johnsen, Erling O. Lyngtveit, Fredrik Berg, Nicolai Skjerdal og Pål M. Andreassen.

 

Det er bransjen selv som besvarer undersøkelsen, og firmaene har ikke anledning til å stemme på sine egne advokater. Taktisk stemmegivning er heller ikke tillatt.

Kontaktperson