Et aktivt halvår for næringseiendom - Hjort
Hva leter du etter?

Et aktivt halvår for næringseiendom

Det har vært et særlig hektisk halvår for Hjorts transaksjonsteam. Til høsten venter flere prosjekter.

I løpet av vinteren og våren har vi hatt gleden av å bistå mange dyktige klienter i flere større transaksjoner innen utviklingseiendom, både bolig- og næringsprosjekter.

– Det har vært et travelt og svært givende første halvår, forteller Hjortpartner, Sigve Braaten, ansvarlig for næringseiendomtraksjoner hos Hjort. Sammen med kollega Jan Gudmund Aanerud har han hatt ansvar for juridisk bistand i flere eiendomstransaksjoner. Blant annet trekker Aanerud og Braaten frem salget av siste del Veterinærhøyskolen på Adamstuen som et spennende prosjekt. Her har Hjort bistått Statsbygg med juridisk rådgivning i forbindelse med salget av eiendommen til Linstow AS.

– Å arbeide med en så attraktiv eiendom sentralt i Oslo er spennende på flere plan. Vi ser frem til å følge utviklingen og etterbruken av eiendommen, sier Braaten.

Du kan lese mer om transaksjonen i Statsbyggs pressemelding her.

«Travle dager skjerper oss og utvikler oss ytterligere»

I Hjort har vi bred erfaringsbakgrunn som gjør at vi raskt forstår klientens behov for hvordan din sak kan løses mest mulig effektivt. Vi kjenner eiendomsbransjen og de ulike aktørene som medvirker i utviklings- og byggeprosjekter, samt eiendomstransaksjoner.

– Å jobbe i team som kjenner både eiendomsbransjen og myndighetssiden bidrar til smidige og sømløse prosjekter for våre klienter, det gjør jobben som advokat ekstra gøy, forklarer Braaten.

Hjorts transaksjonsteam går inn i sommeren med flere løpende prosjekter innen næringseiendom, blant annet kjøp og salg utviklingseiendom.

Vi ønsker alle klienter og kolleger i eiendomsbransjen en riktig god sommer!

 

Hjort bistår alle former for eiendomstransaksjoner. Du kan lese mer om vår ekspertise her. Ønsker du en uforpliktende samtale med oss, ikke nøl med å ta kontakt med oss.