Advokat/advokatfullmektiger til Hjorts transaksjonsteam - Hjort
Hva leter du etter?

Advokat/advokatfullmektiger til Hjorts transaksjonsteam

Ser du løsninger der andre ser problemer, og forstår du at de menneskelige egenskapene er avgjørende for å lykkes med å skape verdier som advokat, er du den vi ser etter.

Hjorts transaksjonsavdeling har som mål å bygge Norges beste advokatmiljø og være et ledende fagmiljø innen selskapsrett og transaksjoner (M&A) Vi leverer tjenester innenfor alle sider av selskapsretten med fokus på klientens kommersielle behov og tilpasset klientens virksomhet.

 

Vi bistår våre klienter i alle typer oppkjøp (M&A), med selskapsrettslig rådgivning og alle former for restruktureringer. Vi arbeider tett med klientene våre og bistår dem fra innledende sonderinger og strategivurderinger, gjennom forhandlingsfasen til gjennomføring og implementering av planer og transaksjoner.

Våre klienter består av alt fra noterte multinasjonale konsern, store banker til mindre SMB selskaper og familieselskaper. I alle sammenhenger arbeider vi i kompakte team med en klar struktur for prosessledelse. I vårt arbeid fokuserer vi på å gi praktiske løsninger knyttet til risikohåndtering med tett dialog og oppfølging, der alle i teamet må bidra i oppfølging og kontakt med klienten. Vi er anerkjent som et ledende advokatfirma innen prosedyre og vokser stadig innen forretningsrettslig prosedyre.

Som advokat/advokatfullmektig hos oss vil du inngå i et større team ledet av erfarne partnere. Vi har store forventninger til deg og du vil få muligheten til jobbe sammen med dyktige, engasjerte og støttende kollegaer med bred erfaring, og raskt bygge kompetanse innen fagfeltet. Hos oss kommer du til et godt miljø med store ambisjoner.

Vi ser etter deg som ønsker å arbeide med selskapsrett, skatt og transaksjoner og helst har noen års erfaring. Nyutdannede med sterke faglige resultater og genuin interesse for selskapsrett, skatt eller M&A er også velkommen til å søke. Du er trygg nok til å jobbe selvstendig og ta ansvar for egne løsninger, men trives godt når du kan samarbeide med kolleger. Du ønsker å bygge langvarige relasjoner med kvalitetsbevisste klienter, og forstår hva som kreves av en dyktig advokat for å lykkes i en sterk konkurranseutsatt bransje.

I Hjort arbeider vi tett med utenlandske samarbeidspartnere slik at vi kan tilby våre klienter den beste og mest tilpassede rådgivning, over hele verden. Vi kan på tilsvarende vis bistå utenlandske klienter med deres oppkjøp og virksomhet i Norge. En betydelig del av vår kommunikasjon skjer på engelsk, og gode engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig, er nødvendig for å lykkes. Andre språkkunnskaper er også en fordel, men ingen betingelse.

Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag med tett og godt samarbeid i et godt og engasjert miljø med sterk faglig kompetanse. Du vil få spennende faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Ta gjerne kontakt med HR ansvarlig Katrin Vestgøte eller avdelingsleder Thomas Alnæs eller søk stillingen direkte ved å klikke her

Søknadsfrist er 22. oktober 2020
Alle henvendelser behandles konfidensielt.