Webinar: Trenger du å inngå ektepakt – eller er det best å greie seg uten? - Hjort
Hva leter du etter?

Webinar: Trenger du å inngå ektepakt – eller er det best å greie seg uten?

Ektepakt er en juridisk bindende avtale mellom ektefeller som regulerer det økonomiske forholdet mellom ektefellene; under ekteskapet, ved ektefellenes død og ved delingen ved en eventuell skilsmisse. En ektepakt vil dermed ha stor betydning for begge ektefeller, og også for deres arvinger.

Det er derfor viktig at ektefellene er bevisst hvilke valgmuligheter man har og hvilke valg man tar.I webinaret gjennomgår vi behovet for avtaler i samliv, både samboeravtaler og ektepakter. Vi gir konkrete råd og veiledning slik at dere kan ta gjennomtenkte og gode valg Webinaret ble avholdt fredag 28. august, men er tilgjengelig on-demand.

Ramborg Elvebakk har lang erfaring som prosedyreadvokat, og bistår næringsdrivende, offentlige instanser og privatpersoner innenfor et bredt område tilknyttet familie-, arve- og skifterett.

Sicilie Tveøy er spesialisert i familie-, arve- og skifterett, og har bred erfaring med ektepakter, testamenter, generasjonsskifte og økonomisk oppgjør både ved samlivsbrudd og dødsfall.

Lars Christensen har spisskompetanse innenfor familie- og barnerett, og har blant annet inngående kjennskap til skifteoppgjør.

Ønsker du å se webinaret on-demand?

Webinar: Trenger du å inngå ektepakt – eller er det best å greie seg uten?
Nyhetsbrev

Ved å registrere deg godtar du personvernerklæringene våre.

Hjort-ukene 2020
Hjort-ukene er en årlig seminarrekke der vi hver morgen presenterer aktuelle problemstillinger. Tidligere år har lokalene vært fylt opp med gjester, interne og eksterne foredragsholdere, men i år blir det annerledes. Gjennom ti webinarer fordelt på ulike fagområder, gir vi juridiske oppdateringer som er relevante for deg og din virksomhet. Det er kostnadsfritt å delta.

For oss er det viktig at webinarene gir juridiske innhold som er relevante for deg og din virksomhet. Selv om vi i år ikke møtes fysisk, kan du stille spørsmål til foredragsholderne underveis i webinaret. Spørsmålene blir besvart på slutten av hvert webinar eller på e-post i etterkant.

Vi tilbyr også oppfølgingsmøter i forlengelse av webinarets tema. Her kan du ta opp konkrete problemstillinger og få juridiske råd og innspill. Kryss av for oppfølgingsmøte ved påmelding, og vi kontakter deg via telefon eller e-post.

Dersom du ønsker å delta på et av webinarene, men ikke har anledning på det oppsatte tidspunktet, kontakt marked@hjort.no, og du vil blir du fulgt opp når opptak av webinaret distribueres.

Les mer om Hjort-ukens webinarer