Vi søker advokat til vår avdeling for familie- arve- og skifterett - Hjort
Hva leter du etter?

Vi søker advokat til vår avdeling for familie- arve- og skifterett

Vi eier mer – bolig, kunst, fritidsboliger, verdipapirer og selskaper. Samlivsformene er mer mangfoldige enn de engang var. Dette gir mer komplekse oppgjør når ekteskap eller samboerskap går i oppløsning, når bedriften skal overlates til neste generasjon eller når arv skal fordeles.

Jussen på disse områdene er ofte svært komplisert, samtidig som enkelte problemstillinger fortsatt er nye og uprøvd for domstolene. Dette stiller ekstra krav til kvalitet og kompetanse hos våre advokater, ikke minst stiller det krav til oss når vi møter privatpersoner i vanskelige situasjoner.

Vårt team på familie-, arve- og skifterett teller i dag 12 advokater. Stort nok til at vi har stor kapasitet og spisskompetanse innenfor de viktigste områdene. Lite nok til å være et sammensveiset team som jobber sammen på tvers av saker og fagområder. Nå søker vi deg som ønsker å bli med på laget.

Søk på stillingen her

Er dette deg?

Du er en smart lagspiller som har hodet og hjertet på rett plass. Faglig dyktighet og høy integritet er essensielt for en Hjortadvokat, som skal jobbe med krevende problemstillinger. Samtidig er det viktigste vi gjør å jobbe sammen med klienten for å finne de beste løsningene. I tillegg til at du er faglig nysgjerrig og dyktig, evner du også å finne fram til de gode alternativene når det ellers ser ut til å butte imot.

Å spille hverandre gode

Vi stiller høye krav til våre medarbeidere. Som ansatt hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø, og du får jobbe tett med dyktige mennesker i et raust og sosialt fellesskap. Her hos oss har vi advokater med bakgrunn fra næringslivet, offentlig forvaltning, domstolene og Regjeringsadvokaten. Spennet i bakgrunn, fagfelt og egenskaper gjør at du alltid har tilgang til engasjerte og flinke kollegaer som ønsker at du skal prestere best mulig. Gjør du det bra, gjør Hjort det bra!

Å ha det bra

Mestring av oppgaver og faglig utvikling er viktig for å trives og prestere best mulig. Vi legger mye ressurser i at du skal få den oppfølgingen du trenger gjennom våre etablerte ordninger. Alle advokater har en utviklingsplan som følges opp og tilpasses din karriere. Hos oss er det alltid rom for å stikke hodet inn på kontoret til hverandre for en prat. Det ligger mye verdi i det, både faglig og sosialt. I løpet av året kan du delta på ulike sosiale arrangementer og aktiviteter hvor vi rett og slett møtes for å ha det gøy sammen.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har 2-4 års erfaring.