Er du en Hjortadvokat? - Hjort
Hva leter du etter?

Er du en Hjortadvokat?

Vi har til enhver tid behov for dyktige mennesker som kan bygge firmaet videre, både erfarne og nyutdannede. Hos oss står spennende utfordringer i kø.

Vi søker smarte lagspillere som har hodet og hjertet på rett plass, med kvalifikasjoner som er egnet til å løse komplekse juridiske saker og problemstillinger. Vi stiller tøffe krav, men sørger for at du har god støtte og det du trenger for å utvikle deg til å bli en ekte Hjortadvokat, enten du er erfaren eller nyutdannet.

Hos oss jobber du i et mangfold med andre dyktige mennesker med ulik bakgrunn, fagfelt og egenskaper. Vi har likevel noe viktig til felles:

  • Vi jobber for å være gode problemløsere
  • Vi er engasjert i klientene og deres bransje
  • Vi jobber både selvstendig og i team, og sørger alltid for å støtte hverandre
  • Vi mener det er viktig å være ærlig, tydelig og etterrettelig

Selvstendig, men ikke alene

Som fullmektig hos oss får du tidlig jobbe selvstendig med egne saker og får god tilgang på prosedyre, men du jobber ikke alene. Du har full støtte av erfarne advokater, for diskusjon og veiledning når du har behov for det. Vi har utviklet et eget fullmektigprogram, og som advokatfullmektig hos oss vil du merke at det er fokus på at du skal lykkes. Hos oss får du normalt advokatbevilling etter 2 år, og automatisk opprykk til ansatt advokat når du får bevilling.

Vårt mål er å gjøre deg til en god Hjortadvokat som er faglig sterk, løsningsorientert og samtidig har integritet til å fremme rett og hindre urett – også når det er vanskelig.

Er du en Hjortadvokat?

Søk stilling som advokatfullmektig.

Er du allerede advokat/senioradvokat, send oss en kortfattet søknad.

Kontaktperson