Hjort anerkjent i 2020-utgaven av Legal 500 - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort anerkjent i 2020-utgaven av Legal 500

På grunnlag av tilbakemeldinger fra klienter og undersøkelser i markedet, utarbeider Legal 500 rangeringer av advokatfirmaer og advokater. De har nå publisert årets rangeringer, og vi er stolte over at vi også i år kan vise til gode plasseringer både individuelt og innen flere av våre fagområder.

Vi gleder oss over våre gode plasseringer i 11 ulike kategorier. Totalt 25 av våre advokater er individuelt rangert og 7 av våre advokater fremhevet blant Norges ledende advokater innenfor sine fagområder: Alex Borch, Anne Marie Due, Claude A. Lenth, Frode A. Innjord, Nils Christian Langtvedt, Kristin Bjella og Silje Grimseth Ullebust. Managing Partner Anne Marie Due er stolt over den positive omtalen Hjort og medarbeiderne får, og sier i en kommentar:

«At våre klienter anerkjenner den jobben vi gjør betyr enormt mye for oss i Hjort. Vi jobber kontinuerlig med å levere juridiske tjenester av førsteklasses kvalitet, og rangeringene fra Legal 500 illustrerer dette. At hele 11 fagområder rangeres i årets utgivelse vitner om en solid laginnsats av hele firmaet.»

I 2020-utgaven av Legal 500 er Hjort anerkjent i følgende 11 kategorier:

I tillegg er følgende 25 advokater anbefalt innenfor de respektive kategorier:

Legal 500 publiserer hvert år resultatene på sine nettsider, www.legal500.com.