Webinar: Innsyn og overvåkning – arbeidsgivers plikter ved sikkerhetshendelser - Hjort
Hva leter du etter?

Webinar: Innsyn og overvåkning – arbeidsgivers plikter ved sikkerhetshendelser

Under webinaret snakker vi om viktige temaer som reglene for personvern ved sikkerhetshendelser på arbeidsplassen og arbeidsgivers plikter i praksis.

Når det oppstår akutte IT-sikkerhetshendelser, må selskap handle raskt for å få oversikt og sikre sine systemer og data. Samtidig står ansattes personvern sterkt, og uten gode rutiner kan selskapet risikere å trå feil når sikkerhetshendelser undersøkes. Brudd på reglene som gjelder for behandling av personopplysninger, samt reglene for innsyn og overvåkning av ansattes bruk av arbeidsgivers it-systemer, e-post og enheter, kan få store følger både omdømmemessig og i form av gebyr eller andre myndighetsreaksjoner.

Sammen med Liv Gramer, Fagansvarlig for personvern i Coop Norge SA, går advokatene Sunniva Øyen og Petter Enholm gjennom regelverket for personvern og hvordan dette bør etterleves i praksis.

I webinaret tar vi opp viktige punkter i regelverket som gjelder ved undersøkelse av sikkerhetshendelser, og hva din virksomhet må huske på ved sikkerhetsbrudd. Vi går igjennom meldeplikter og relevante tidsfrister, og ser nærmere på grenselinjen mellom innsyn i arbeidstakeres systemlogger og overvåkning. Vi diskuterer regelverkets anvendelse på mobiltelefoner eid av arbeidsgiver, og arbeidstakeres private enheter og applikasjoner for øvrig.

Få tilgang til webinaret on-demand her:

Webinar: Innsyn og overvåkning – arbeidsgivers plikter ved sikkerhetshendelser
Nyhetsbrev

Ved å registrere deg godtar du personvernerklæringene våre.

Foredragsholdere:

I rollen som fagansvarlig for personvern i Coop Norge SA jobber Liv daglig med små og store personvernrettslige problemstillinger. Som utdannet jurist har hun primært jobbet med personvern, informasjonssikkerhet og arbeidsrett med erfaring fra Datatilsynet og BDO Advokater.

Advokat Sunniva Øyen har arbeidet med personvern siden 2018, og har særlig spesialisert seg i grensesnittet mellom personvern og arbeidsrett. Hun bistår klienter med rådgivning innen alle sider ved personvern, samt andre compliancespørsmål.

Senioradvokat Petter Enholm har lang teknisk erfaring fra norsk IT-bransje, og bistår Hjorts klienter med rådgivning i skjæringspunktet mellom teknologi og juss, spesielt innen personvern, digitalisering og teknologikontrakter.

Hold deg oppdatert

I løpet av 2024 kommer vi til å holde flere seminarer knyttet til personvern og informasjonssikkerhet. Følg oss på LinkedIn eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på våre fremtidige seminarer.

 

Har du spørsmål om webinaret? Kontakt oss: