Onsdager på Trekanten | Cybersikkerhet, utfordringer og løsninger! - Hjort
Hva leter du etter?

Onsdager på Trekanten | Cybersikkerhet, utfordringer og løsninger!

I samarbeid med PST og NSM, inviterer Knowit og Advokatfirmaet Hjort til en aktuell paneldebatt om den stadig økende cybertrusselen mot norske virksomheter og offentlig forvaltning.

Et trivelig sted for gode og uformelle samtaler.

Velkommen til Onsdager på Trekanten – med fokus på samfunnet og demokratiet.

Onsdag 22. mai kl. 17 ønsker vi velkommen til panelsamtalen på Trekanten i Tullinløkka.

Sentrale tema vil være dagens trusselbilde og hvordan dette påvirker norske virksomheter. Vi vil også se på eksisterende og kommende lovkrav knyttet til cybersikkerhet, og hvilken betydning dette vil ha for norske virksomheter.

I panelet sitter representanter fra myndighetene, tekniske fagpersoner og advokater, som vil belyse spørsmålene.

  • Roar Thon (NSM)
  • Eirik Veum (PST)
  • Rolf Rander Næss (Knowit)
  • Kristin Veierød (Hjort)
  • Petter Enholm (Hjort)

Arrangementet er rettet mot beslutningstakere i næringslivet, politikere, og andre som er engasjert i digitalisering, cybersikkerhet og samfunnssikkerhet.

 

Logo - Nasjonal sikkerhetsmyndighetPolitiets sikkerhetstjeneste - Folk og Forsvar Logotype-Knowit-Digital-black - ODA-Nettverk

 

Meld deg på

Panelet:

 

Kristin Veierød bistår klienter innenfor et bredt spekter av forretningsjuridiske problemstillinger blant annet knyttet til kontraktsinngåelser, avklaring av rettslig rammeverk, styre- og ledelsesansvar og tvisteløsning. Hun har spisskompetanse innenfor teknologi, media og kommunikasjon.

Roar Thon er Fagdirektør sikkerhetskultur i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) hvor han har vært ansatt siden 2003.  Han har tjenestebakgrunn fra Forsvaret og politiet.

Han arbeider i dag med hvordan mennesker bruker teknologi og hvordan dette påvirker sikkerheten i samfunnet, hos virksomheter og for enkeltmennesker.

Eirik Veum er seniorrådgiver med ansvar for ekstern kommunikasjon i Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

Rolf Rander Næss er en senior bedriftsarkitekt med spesialisering innen cybersikkerhet. Han har bred erfaring fra en rekke prosjekter, alt fra små utviklingsprosjekter med kun to deltakere, til rollen som senior systemarkitekt på omfattende prosjekter verdt flere millioner dollar. Disse prosjektene har inkludert programvareutvikling på tvers av ulike plattformer, utrulling av maskinvare og integrasjon av systemer.

Petter Enholm har lang teknisk erfaring fra norsk IT-bransje, og bistår Hjorts klienter med rådgivning i skjæringspunktet mellom teknologi og juss, spesielt innen personvern, digitalisering og teknologikontrakter.

Vel møtt!