Et spennende transaksjonsår innenfor næringseiendom - Hjort
Hva leter du etter?

Et spennende transaksjonsår innenfor næringseiendom

Hjort har tilbakelagt et meget aktivt år. Særlig har høsten vært hektisk for transaksjonsteamet etter at mange prosjekter ble satt på vent som følge av nedstengningen i mars.

I 2020 har Hjort hatt gleden av å bistå mange klienter i flere større transaksjoner – særlig innen utviklingseiendom – både bolig- og næringsprosjekter.

– Det har vært en krevende og travel høst, men også svært givende, forteller Sigve Braaten som er ansvarlig for næringseiendomstransaksjoner hos Hjort. Han trekker blant annet frem Trekanttomta på Aker Brygge som et spennende prosjekt, hvor Hjort har bistått Statsbygg med juridisk rådgivning i forbindelse med salget av tomten til Ferd Eiendom og Vedal.

– Å arbeide med en av Oslos mest attraktive næringstomt er spennende på flere plan. Særlig har klientens høye ambisjoner om bærekraft reist flere interessante juridiske problemstillinger som vi i Hjort har fått gleden av å bryne oss på.

Du kan lese mer om transaksjonen i Statsbyggs pressemelding her.

Hjorts transaksjonsteam går inn i det nye året med flere spennende prosjekter innen næringseiendom, blant annet salg av eiendomsportefølje og utviklingseiendom.

– Travle dager skjerper oss og utvikler oss ytterligere. Vi har et sterkt og høyt ansett fagmiljø blant annet innen plan- og bygningsrett og andre sentrale områder for eiendomsaktører, som jeg er stolt av å være en del av. Det å jobbe i et team som kjenner både eiendomsbransjen og myndighetssiden bidrar til smidige og sømløse prosjekter for våre klienter – og det gjør jobben som advokat svært inspirerende, sier Braaten.

Hjort bistår alle former for eiendomstransaksjoner. Du kan lese mer om vår ekspertise her. Ønsker du en uforpliktende samtale med oss, ikke nøl med å ta kontakt.