Et begivenhetsrikt år innen næringseiendom - Hjort
Hva leter du etter?

Et begivenhetsrikt år innen næringseiendom

Hjort er i ferd med å legge bak seg et aktivt år innen næringseiendom. Vi har hatt gleden å bistå mange klienter med transaksjoner, reorganiseringer og regulatorisk rådgivning, særlig innen utviklingseiendom – både- bolig og næringsprosjekter, samt utleiere og leietakere med forhandlinger om leiekontrakter.

Året er straks på hell, og vi ser tilbake på et flott år hvor vi har hatt gleden av å bistå mange klienter i ulike eiendomsprosjekter.

Det er krevende tider i eiendomsbransjen, men vi i Hjort har vært heldige med å bistå klienter i flere spennende oppdrag gjennom 2023, sier advokat Sigve Braaten, ansvarlig for eiendomstransaksjoner i Hjort. – Å bistå Peab Eiendomsutvikling AS sitt meget kompetente team med juridiske rådgivning i ulike prosjekter er spennende på flere plan, sier Braaten. Oppdragene omfatter vår kjernekompetanse innen due diligence av eiendom og selskap, plan- og bygg og forhandlinger og utarbeidelse av kjøpekontrakt.

Det samme gjør vår bistand til Statsbygg. I 2023 var vi blant annet så heldige å få bistå Statsbygg og Innovasjon Norge i forbindelse med sluttføring av Innovasjon Norges salg av sine kontorlokaler i Oslo til Linstow.

Innen retail bisto vi blant annet Urmaker Bjerke i forhandlinger om inngåelse ny leieavtale med Promendaen Management for nytt kontor- og handelsareal på Eger i Oslo sentrum.  Den butikken blir Europa største klokkebutikk. Les mer om dette her.

Vi arbeider med flere spennende prosjekter som vil følge oss over i det nye året. Vi ser optimistisk på 2024.

Er det noe du lurer på eller ønsker bistand med innen transaksjoner og næringseiendom? Du kan lese mer om vår ekspertise innen eiendomsrett her. Ønsker du en uforpliktende samtale med en dyktig advokat – ikke nøl med å kontakte oss!

Med ønske å riktig godt nytt år!