Det grønne skiftet: Posisjonering i energimarkedet - Hjort
Hva leter du etter?

Det grønne skiftet: Posisjonering i energimarkedet

Nødvendig teknologikompetanse og energiløsninger som fremover er viktig for å skape arbeidsplasser innenfor kraft- og energiselskaper. Vi snakker med Steffen Syvertsen i Agder Energi.

Hør episoden på Spotify ved å trykke her, eller iTunes ved å trykke her
Energisk – en jusspodkast fra Hjort | Sesong 2 episode 3

Det grønne skiftet handler om en endringsprosess i samfunnet, om å blant annet øke verdiskapingen der vekst og utvikling skjer innen naturens tålegrenser. Som podkasten tidligere har vært innom, blant annet med klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn som gjest, er det drivkrefter både i Norge og Europa som arbeider med bærekraftige løsninger for å nå klimamålene.

Steffen Syvertsen i Agder Energi arbeider med den grønne omstillingen til daglig. Som konsernsjef i landets største produsent av vannkraft, får vi i denne episoden et innblikk i hvilke teknologikompetanse og energiløsninger som fremover er viktig for å skape arbeidsplasser.

Kraftselskaper som Agder Energi har hatt rollen som både hjørnesteinsbedrift og samfunnsutvikler i det moderne Norge. Viktigheten av å videreutvikle selskapet og posisjonere seg i det grønne skiftet er vesentlig for å lykkes i fremtiden. Steffen gir et dypdykk i satsningsområdene til Agder Energi, og svarer på tanker og fremtidige planer for batteriproduksjon, havvind og hydrogen.

Episoden «Det grønne skiftet: Posisjonering i energimarkedet» kan du høre på Spotify, iTunes og andre steder du lytter på podkast.

Episodens ekspert er Steffen Syvertsen