Advokatfirmaet Hjort har bistått KAMIC Group AB med kjøp av Moss Automation AS - Hjort
Hva leter du etter?

Advokatfirmaet Hjort har bistått KAMIC Group AB med kjøp av Moss Automation AS

KAMIC Group AB fortsetter å vokse i Norge ved å ha kjøpt alle aksjene i Moss Automation AS, en totalleverandør av elektriske fordelingssystemer.

Transaksjonen ble gjennomført 15. oktober 2020 og KAMIC ble bistått av advokatene Jørn A. Uggerud, Pernille Edh Hasselgård, Ingrid Nøvik og Ole Iversen Kalvø.

«Moss Automation er vårt tredje oppkjøp innen eltavler i Oslo-regionen på litt over et år. Først Eltavler i Mjøndalen, deretter Langsjøen Elektro i Kolbotn og nå Moss Automation. Vi ser den underliggende etterspørselsutviklingen av produkter og systemer for elektrisitetsfordeling som klart positiv, og i Norge har vi kommet i kontakt med veldrevne selskaper med profesjonelle ansatte. Det føles derfor riktig å investere videre på dette området, helst i Oslo-regionen, men like gjerne i andre deler av Norden», sier Fredrik Celsing, konsernsjef i KAMIC Group.

KAMIC Group (www.kamicgroup.com) er en gruppe på ca. 40 selskaper som er aktive i både handel og produksjon. Vårt felles mål er å være en fremtredende leverandør av tekniske produkter og tjenester i utvalgte produkt- og markedsnisjer. Til sammen har vi ca. 850 ansatte i 13 land i Nord-Europa, Asia og Nord-Amerika og har en årlig omsetning på om lag SEK 2,2 milliarder. Våre kunder befinner seg hovedsakelig i industrien, men også blant installatører og byggefirmaer.

Les pressemeldingen her.