Frokostseminar: En sjekkliste for IKT-anskaffelser - Hjort
Hva leter du etter?

Frokostseminar: En sjekkliste for IKT-anskaffelser

Hjort inviterer til frokostseminar om IKT-anskaffelser. Seminaret inngår i Hjorts rekke av seminarer knyttet til digitalisering og teknologi.

IKT-anskaffelser kan variere fra kjøp av enkle og standardiserte tjenester til omfattende og komplekse prosjekter med høy risiko både for kunde og leverandør. Risikoen kan ofte reduseres betydelig ved å ta de riktige valgene allerede ved anskaffelsen, og våre advokater gir deg tips om hvordan.

Seminaret passer for både kunder og leverandører som er involvert i kjøp og salg av IKT-løsninger og -tjenester, og gir deg en kort innføring i følgende temaer:

  • Valg av kontraktsformat: Hvilke kontraktsstandarder finnes, og hva bør du velge?
  • Utforming av kontrakt: Hva må du særlig passe på? Hvordan bør krav utformes og besvares?
  • Hvordan kan anskaffelsesprosessen best gjennomføres?
  • Regulatoriske rammer: Kan du benytte skytjenester? Er det særlige lovbestemte forhold du må være oppmerksom på? Hva må du særlig passe på i anskaffelser underlagt offentlig anskaffelsesregelverk?

I løpet av 2020 kommer vi til å holde en rekke IKT-relaterte seminarer. Følg oss på LinkedIn eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på våre fremtidige seminarer.

Velkommen!

Som en del av vårt fokus på teknologi og innovasjon, ønsker vi i løpet av 2020 å gjøre våre seminarer tilgjengelige for de som ikke har anledning til å være fysisk tilstede. Vi tester for tiden ulike videoløsninger, og dette innebærer at seminaret blir filmet. Det er i hovedsak foredragsholderne som filmes, men enkelte deltagere kan periodevis fremkomme på opptaket. Gi oss beskjed dersom du ikke ønsker å bli fotografert eller filmet, så tilrettelegger vi for dette.

Har du ikke mulighet til å være tilstede? Da kan du følge frokostseminaret som webinar, hvor du også kan stille spørsmål direkte til foredragsholderne. Lenke til webinar: https://events.webcast.no/viewer-registration/xRAk7ODA/register

Velkommen!

Markedskoordinator

Ingen kurs eller seminarer funnet