Karriere Kickoff 2023 - Hjort
Hva leter du etter?

Karriere Kickoff 2023

Bli med på Hjorts Karriere Kickoff 2023!

Hva ser arbeidsgiver etter når de skal ansette? Hvordan kan du skille deg ut i søknadsbunken? Og hvordan kan du bruke intervjuet for å overbevise arbeidsgiver om at nettopp du er den rette kandidaten?

Sammen med karriereveileder Karoline Opsahl fra Karrieresenteret hos Universitetet i Oslo, inviterer Hjorts HR-sjef Silvia Greff og traineeansvarlig Linni Sofie Tiller Ellefsen til Karriere Kickoff 2023.

Seminaret er for deg som drømmer om en karriere som advokat eller jurist. Her vil du få inspirasjon, veiledning og råd som gjør deg godt forberedt til jobbsøkerprosessen og rustet til å skinne i intervjusituasjonene. Du får også muligheten til å få individuell veiledning for bruk av LinkedIn som arena for karrierebygging.

Meld deg på for å øke din søkerkompetanse, for å bli inspirert og for å inspirere andre gjennom erfaringsdeling etter foredragene!

Etter seminaret serverer vi tapas.

NB! Vi har begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla.

Meld deg på

Program

17.00 - 17.15

Registrering og aperitif

17.15 - 17.30

Hva ser arbeidsgiverne etter når de skal ansette?

portrett bilde av HR-sjef hos Hjort

Ved Silvia Økland Greff, HR-sjef hos Hjort 

17.30 - 17.45

Hvordan kan du skille deg ut i søknadsbunken?

 

Hva skal til for å overbevise om at du er den rette kandidaten? Vi gir deg veiledning og råd til hvordan du kan være best forebredt for å begynne søknadsprosessen.

Ved Karoline Johanne Opsahl, arbeidsgiverkontakt og karriereveileder ved Karrieresenteret hos Universitet i Oslo.

17:45-18:00

Tilbud til studenter

Traineeordningen er en viktig kilde til rekruttering av fullmektiger hos Hjort, og vi investerer mye i at ordningen skal gi våre traineer et godt utbytte og nyttige erfaringer om hverdagen i et advokatfirma.

Hjorts traineeansvarlig Linni Sofie Tiller Ellefsen presenterer Hjorts traineeprogam og hva hun ser etter når ansetter traineer.

18:00

Mingling og tapas