«Family law»-kveld hos Hjort - Hjort
Hva leter du etter?

«Family law»-kveld hos Hjort

Onsdag 8. juni arrangerte Hjort for første gang et seminar om temaet «Family law» for utenlandske statsborgere bosatt i Norge. Fullt hus og stort engasjement blant de oppmøtte vitner om stort behov for informasjon om temaet.

At det er høy interesse for informasjon om norsk lovpraksis knyttet til familie-, arv- og skifterett ble svært tydelig da Hjort-advokaten Lars Christensen inviterte til «Family law»-kveld hos Hjort onsdag 8. juni. Seminaret ble arrangert i samarbeid med gruppen the International Mothers and Babies Group – Oslo (IMOBAGO) og samlet over 50 personer med bakgrunn fra en rekke ulike land.

Hjorts avdeling er et av landet største fagmiljøer innenfor familie-, arv- og skifterett, og har lange tradisjoner i å bistå privatpersoner med rådgivning og tvisteløsning. Avdelingen bistår også et økende antall utenlandske klienter innenfor fagområdet, i takt med at denne andelen av befolkningen øker.

Interessen og engasjementet blant de oppmøtte var stort, og etter interessen å dømme og ventelistene i forkant av kvelden er det duket for flere seminarer av denne typen fra Hjort fremover.

Følg med på hjort.no.

Kontaktperson