5 nye advokater til Hjorts arbeidsrettsavdeling - Hjort
Hva leter du etter?

5 nye advokater til Hjorts arbeidsrettsavdeling

Hjorts arbeidsrettsavdeling er et av de ledende fagmiljøene i Norge innenfor arbeidsrett og er topprangert både nasjonalt og internasjonalt. Nå styrkes avdelingen med to nye partnere og tre advokater.

Fra 1. februar 2020 blir Christopher Hansteen, Jens Kristian Johansen, Vibeke Holm Teslo, Tor-Børge Bendiksen og Ingrid Kverneland Mogstad en del av arbeidsrettsteamet i Hjort. Alle kommer til oss fra Advokatfirmaet Grette.

Christopher Hansteen er spesialist i arbeidsrett og pensjon, tvisteløsning og prosedyre og har møterett for Høyesterett. Han har bred yrkeserfaring fra forvaltningen, domstolene, og som advokat for LO. Videre har han omfattende prosedyreerfaring og har ført en lang rekke saker for de alminnelige domstoler, Arbeidsretten og EFTA-domstolen. Hansteen er en av landets mest erfarne advokater innen kollektiv arbeidsrett, og har prosedert over 40 saker Arbeidsretten. Han har også bistått i saker for Menneskerettighetsdomstolen.

Jens Kristian Johansen er spesialisert innen individuell og kollektiv arbeidsrett, diskriminering, pensjon og prosedyre. Hans har bred erfaring og bistår private og offentlige selskaper både i Norge og utlandet, samt arbeidstakere og arbeidstakerforeninger. Han jobber svært bredt innen det arbeidsrettslige feltet, og har ledet en av de mest omfattende omstrukturerings- og nedbemanningsoppdragene i nyere tid.

Vibeke Holm Teslo er senioradvokat og håndterer et bredt spekter av problemstillinger innenfor både kollektiv og individuell arbeidsrett. Hun bistår en rekke offentlige og private virksomheter med løpende rådgivning og håndtering av ulike arbeidsrettslige problemstillinger, knyttet til blant annet ansettelse, kontrakter, personaloppfølging, sykefraværsoppfølging, opphør av arbeidsforhold, varsling m.m.

Tor-Børge Bendiksen er fast advokat og jobber særlig med spørsmål innenfor den individuelle arbeidsretten. Han er spesialisert innenfor oppsigelser, nedbemanning og ivaretakelse av virksomheters interesser i møte med ansatte som bryter arbeidstakers lojalitetsplikt, eller virksomheter som opererer i strid med markedsføringslovens krav til opptreden mellom næringsdrivende.

Ingrid Kverneland Mogstad er advokatfullmektig og bistår med rådgivning relatert til kollektiv og individuell arbeidsrett. Hun har blant annet bistått i saker om virksomhetsoverdragelser, oppsigelsessaker, omstilling og pensjon.

Vår arbeidsrettsavdeling bistår flere av Norges største arbeidsgivere, og har stadig en voksende portefølje av store og mellomstore arbeidsgivere. Vi jobber kontinuerlig med å levere førsteklasses juridske tjenster for våre klienter, og er stolte og glade for å kunne ønske fem nye advokater velkommen til arbeidsrettsavdelingen, som nå blir en av landets største og beste fagmiljøer innen arbeidsrett.”, sier Anne Marie Due, Managing Partner i Hjort.