Finansavisens Advokatundersøkelse - Hjort
Hva leter du etter?

Finansavisens Advokatundersøkelse

Hjort med gode plasseringer i Advokatundersøkelsen 2019

Hjort er kåret til Norges beste advokatfirma i prosedyre og økonomiske straffesaker i Finansavisens årlige advokatundersøkelse og får også en flott andreplass innenfor arbeidsrett.

Hjort-teamet viser en stor bredde med hyggelige plasseringer innenfor flere rettsområder. Frode Innjord rangeres som nummer en innenfor sivilrettslig prosedyre, og i kategorien økonomiske straffesaker finner vi både Christian B. Hjort og Erling O. Lyngtveit helt i toppsiktet. Anne Helsingeng rangeres som nummer seks i kategorien gransking og compliance, og Kristin Bjella er høyt plassert innenfor energi og klima. Nytt av året og verdt å merke seg, er at Hjortpartner Silje Ullebust tar plassen helt i toppen av Up & Coming-listen i kategorien offentlige anskaffelser.

– Vi er veldig godt fornøyd med resultatet, sier Managing Partner Anne Marie Due. Vi er spesielt glade for at vi nok en gang beholder den sterke posisjonen innenfor prosedyre, og vinner denne kategorien både som firma og individuelt. Firmaet har vært anerkjent som et ledende prosedyrefirma i en årrekke, og det er hyggelig at omverden fortsatt oppfatter oss slik. Videre viser Hjort-teamet en stor bredde ved at vi markerer oss svært godt på flere av fag- og bransjelistene.

Se Hjorts utmerkelser her.

Finansavisens kåring ble publisert 14. februar 2019. Resultatene er basert på nominasjoner fra de største advokatfirmaene og bedrifter med større juridiske avdelinger.