Finansavisens Advokatundersøkelse 2020 - Hjort
Hva leter du etter?

Finansavisens Advokatundersøkelse 2020

Hvert år publiserer Finansavisen en rangering av advokater og advokatfirmaer. Vi er stolte av å bli anerkjent med flere gode plasseringer i 2020-rangeringen.

Hjort er i år kåret til Norges beste advokatfirma innenfor sivilrettslig prosedyre, samt en solid andreplass innenfor økonomiske straffesaker i Finansavisens årlige advokatundersøkelse.

Videre viser Hjort-teamet en stor bredde med gode plasseringer innenfor flere rettsområder. Frode Innjord rangeres for femte gang som nummer en innenfor sivilrettslig prosedyre. I kategorien økonomiske straffesaker er vi stolte av at Pål Sverre Hærnes er rangert med en førsteplass som «Up & Coming», og at både Christian B. Hjort og Erling O. Lyngtveit er oppført helt i toppsjiktet på hovedlisten. Silje Grimseth Ullebust er rangert i kategorien Offentlige anskaffelser og Kristin Bjella er rangert i kategorien Energi og Klima. Christian B. Hjort er rangert på listen med «konkurrentenes mest ettertraktede» advokater.

Finansavisens kåring ble publisert 13. februar 2020. Resultatene er basert på nominasjoner fra de største advokatfirmaene og bedrifter med større juridiske avdelinger.