Vi søker advokatfullmektig med interesse for tvist og forretningsjuss - Hjort
Hva leter du etter?

Vi søker advokatfullmektig med interesse for tvist og forretningsjuss

Vi søker advokatfullmektig med interesse for tvist og forretningsjuss

Å jobbe med juss er et privilegium. Vi kommer tett på mennesker, bedrifter og organisasjoner – ofte i situasjoner der mye står på spill. Det kan handle om å bruke jussen på områder som teknologi og fornybar energi der utviklingen skjer i raskt tempo. Det kan handle om å løse krevende spørsmål i arbeidsforhold, i bygge- og eiendomsprosjekter og i krevende forhandlinger. Det kan handle om hvordan man ivaretar verdier ved overføring av bedrifter mellom generasjoner. Ikke minst handler det om å forstå hvordan domstolene vurderer konkrete saker. For oss handler det uansett om å være til stede for klienten og å balansere sterke følelser og meninger med kloke råd. Ja, det handler om juss. Men juss handler i sin tur om mennesker. Nå søker vi deg som ønsker å bruke din utdannelse og jobbe som advokatfullmektig hos oss.

Hos oss får du en rask karrierestart

Vi ser etter deg som ønsker å gå i retten og som vil jobbe med forretningsjuridisk rådgivning for næringslivet og offentlig sektor. Gransking/compliance, TMT, EU/EØS-rett, konkurranserett, immaterialrett, offentlige anskaffelser og forvaltningsrett er noen av de fagområdene du kan arbeide med.

For at du skal lykkes i denne rollen må du være faglig sterk, nysgjerrig, løsningsorientert og selvstendig. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Skikkelighet, tillit, mot og trøkk betegner vår kultur og metode. Vi er alltid godt forberedt, tar ikke snarveier og har faglig tyngde når vi agerer. En fullmektig hos oss trigges av å utvikle seg raskt, både faglig og personlig.

Hvorfor bør du velge Hjort som arbeidsgiver?

Vårt mål er å gjøre deg raskt til en Hjortadvokat – en som er faglig sterk, løsningsorientert og samtidig har integritet til å fremme rett og hindre urett – også når det er vanskelig. Normalt har våre fullmektiger advokatbevilling etter to år, med automatisk opprykk til advokat.

Som fullmektig hos oss får du tidlig jobbe selvstendig med egne saker med god tilgang til prosedyre, men du jobber ikke alene. Du har full støtte av erfarne advokater, for diskusjon og veiledning. Hos oss vil du merke at vi ønsker at du skal lykkes. Med eget fullmektigprogram får du kurs og opplæring av Norges fremste prosedyreadvokater i en sosial setting.

Nysgjerrig på hvordan det er å være fullmektig i Hjort? Du kan lese mer om det her.

Vi ser frem til å lese din søknad

Som ansatt i Hjort vil du være en del av et hyggelig, kompetent og utviklende miljø med høye ambisjoner. Vi holder til i helt nye lokaler i Universitetsgata, sentralt i Oslo sentrum.

Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss.

Søknadsfrist 26. mai 2022.

Kontaktperson: