Silje Grimseth Ullebust | Hjort

Hva leter du etter?

Silje Grimseth Ullebust

Partner

Partner

Silje Grimseth Ullebust er partner i Hjorts avdeling for Offentlig sektor.

Ullebust er spesialisert innen offentlige anskaffelser. Hun har også særlig kompetanse innen kontrakts- og entrepriserett.

Ullebust har omfattende erfaring med å bistå både oppdragsgivere og leverandører i praktisk håndtering av anskaffelsesregelverket i alle faser av prosessen.

Hun har blant annet bistått flere av Norges største oppdragsgivere med gjennomføring av milliardanskaffelser – fra planleggingsstadiet til gjennomføring av konkurransene og etterfølgende spørsmål om innsyn og eventuell klagehåndtering. Ullebust har også bred erfaring i vurdering av lovligheten av endringer i kontraktfasen.

Ullebust har videre omfattende erfaring med å gi anskaffelsesrettslig rådgivning til leverandører innen et bredt spekter av bransjer. Hennes samlede erfaring fra både oppdragsgiver- og leverandørsiden gjør at hun er meget kompetent til å bistå våre klienter med ulike problemstillinger innenfor fagfeltet.

Ullebust går jevnlig i retten, og har svært god erfaring med tvisteløsning og prosedyre innenfor offentlige anskaffelser, herunder forføyningssaker og hun har høy anseelse innen anskaffelsesmiljøet. Hun benyttes jevnlig som kurs- og foredragsholder innenfor fagfeltet, og er blant annet å finne på JUS-kurs og Nohr-Cons årlige nordiske anskaffelsesseminar.

 

Arbeidserfaring
2018
Partner, Advokatfirmaet Hjort DA
2014
2018
Senioradvokat, Advokatfirmaet Haavind AS
2009
2013
Fast advokat, Advokatfirmaet Haavind AS
2006
2009
Advokatfullmektig, Advokatfirmaet Haavind AS
Utdanning
2006
Cand. jur., Universitetet i Oslo
2003
Spesialfag, University of Dakota
Medlemskap/tillitsverv

2016 – 2019 Leder for JUCs nettverk for offentlige anskaffelser

Ullebust er i Finansavisens JUS-bilag (2019) kåret til årets «up-and-coming» innenfor offentlige anskaffelser.

Hun er også rangert som «Up-and-coming» innen Public Procurement av det internasjonale ratingbyrået Chambers and Partners (både i 2018 og 2019), der det blant annet trekkes frem:

Clients laud her as a “very skilled, result-oriented and service-minded” lawyer.