Hjort blant de mest attraktive arbeidsgivere for jusstudenter

Universum gjennomfører årlig en undersøkelse blant jusstudenter om hvilke virksomheter som er de mest attraktive arbeidsgiverne i landet. Hjort forbedrer sin posisjon igjen, med en meget sterk 3. plass blant advokatfirmaene og 13. plass totalt.

IMG_8817

Det er de offentlige virksomhetene som dominerer listen, og kaprer hele 14 av de 30 øverste plassene på resultatlisten med politiet, UD og Økokrim på topp. 10 advokatfirma, totalt 14 medregnet konsulentselskapene, befinner seg blant de 30 mest attraktive arbeidsgiverne som offentliggjøres. Hjort får en gledelig 13. plass totalt på listen og en meget sterk 3. plass blant advokatfirmaene. Dette er en plass opp siden 2016, og derfor en forbedring fra fjorårets sterke plassering. Dette er resultater vi igjen er veldig godt fornøyd med. Se listen på E24.

– Jeg er veldig stolt av at jusstudentene ser på Hjort som en av de mest attraktive arbeidsgiverne i landet. Dette lover veldig godt for vår mulighet for å få tak i fremtidens advokater, som kan bidra til å utvikle firmaet til å bli enda bedre, sier Anne Marie Due, Hjorts managing partner.

Universum startet i 2016 også en tilsvarende undersøkelse blant jurister i arbeid, der Hjort også plasserte seg høyt opp.

Hjort er stadig på jakt etter talenter til å bygge firmaet videre, og vi ansetter jevnlig. Ta kontakt med HR-sjef Katrin Vestgøte for en uforpliktende samtale om du er nysgjerrig på en karriere hos oss.

 

Se også våre sider Karriere i Hjort for mer informasjon om muligheter hos oss.