Hjort anerkjent i Chambers and Partners European Guide 2021 - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort anerkjent i Chambers and Partners European Guide 2021

På grunnlag av tilbakemeldinger fra klienter og undersøkelser i markedet, utarbeider Chambers and Partners rangeringer av advokatfirmaer og advokater. De har nå publisert sin European Guide 2021, og vi er stolte over at vi kan vise til gode plasseringer både individuelt og innen flere av våre fagområder.

I 2021-utgaven av Chambers Europe er Hjort anerkjent i kategoriene Construction, Dispute Resolution, Employment, Energy: Electricity og TMT.

I tillegg er vi stolte av at hele 12 av våre partnere har 14 individuelle rangeringer innenfor ulike kategorier, hvorav 7 i kategorien Employment:

«At Hjort får svært gode plasseringer på flere av våre prioriterte fagområder og på individuelt nivå, bekrefter at våre klienter opplever at vi leverer juridiske tjenester av høy kvalitet», sier Managing Partner i Hjort, Anne Marie Due, i en kommentar.

Hun fortsetter: «Som en del av vårt mål om å fortsette utviklingen av Norges sterkeste fagmiljø innenfor arbeidsrett, gjorde vi flere gode rekrutteringer til denne avdelingen i 2020. Dette inkluderte blant annet partnerne Jens Kristian Johansen og Christopher Hansteen, som begge har individuelle rangeringer innenfor arbeidsrett. I tillegg er det gledelig at hele 12 av våre partnere er individuelt rangerte i årets oversikt. Vi er ydmyke og stolte over den anerkjennelsen våre klienter gir oss.»

Chambers and Partners publiserer hvert år resultatene av undersøkelsene på sine nettsider, Chambers.com.