Kurs og seminarer

6. juni 2019:

Gründerseminar: Hva skal til for å lykkes?

Tid 6. juni 2019 kl. 14:15-16:15
Sted Hjorts lokaler | Akersgata 51, 0180 Oslo
seminar6juni2019


Advokatfirmaet Hjort ønsker igjen gründere, beslutningstakere og investorer i oppstarts- og vekstbedrifter velkommen til seminar. Vi har invitert gründerne Karl-Axel Bauer og Asle Schau-Hvatum for en presentasjon av deres reise. I tillegg gir Hjorts oppstartsteam praktiske råd om hvordan du unngår juridiske fallgruver.

Velkommen til en lærerik ettermiddag med servering og nettverking.

Program

14:15 Registrering, servering og mingling

14:45 Sterk Saus – uten noe fuzz
Asle Schau-Hvatum

15:00  Buzzwords, unicorns and broken dreams: Fem innovasjonsmyter og hvordan takle dem
Karl-Axel Bauer

15:30 Pause

15:45  Unngå juridiske fallgruver
Sigve Braaten, Petter Enholm og Ingrid Nøvik

16:15  Avslutning

 

Karl-Axel Bauer er utdannet jurist og var blant E24s «Ledertalentene 2014» og Kapitals «40 under 40» i 2018. Etter ni år i McKinsey kjøpte han i 2016 restaurant Lorry i Oslo sammen med sin bror. På Lorry etablerte han sammen med fem andre Askeladden & Co, som blant annet startet Cutters, Dr.Dropin, Verd og Squeeze. Han har i samme periode vært med på å starte den internasjonale klima-plattformen Chooose, som i 2018 ble kåret til en av topp ti nye teknologiselskaper av Richard Branson.

Karl-Axel gir en presentasjon i hvordan Askeladden & Co jobber, og ser på typiske utfordringer for nye entreprenører.

Asle Schau-Hvatum brenner for enkel, ærlig og hverdagslig mat, og har alltid savnet en god saus med ekte smak av chili. I februar 2018 gjorde han lidenskapen om til business, og startet Sterk Saus som produserer egenutviklet chilisaus.

Du får gleden av å smake på produkter fra Sterk Saus, og råd fra Asle om å gjøre ting grundig og korrekt.

Advokatfirmaet Hjort har sterk forretningsjuridisk kompetanse og bred erfaring med rådgivning til aktører i oppstarts- og vekstbedrifter, hele veien fra idéstadiet til etablerte virksomheter og til et eventuelt salg.

Hjorts oppstartsteam gjennomgå tre sentrale fallgruver du som gründer og investor bør se opp for. Sigve Braaten, Petter Enholm og Ingrid Nøvik gir deg praktiske råd og tips innenfor sine spesialfelt; transaksjoner, personvern og immaterielle rettigheter.

 

Oppfølgingsmøte
Etter seminaret får deltakerne mulighet til et personlig møte på 20 minutter med en av Hjorts advokater for å drøfte seminarets temaer videre. Her har du mulighet til å ta opp konkrete problemstillinger og få juridiske råd og innspill. Er dette av interesse, kryss av for «oppfølgingssamtale» eller kontakt markedskoordinator Elise Vevang Rogstad.

 

Deltakerlisten vil bli kjent for ansatte hos Hjort

Kurset er ferdig.